Vrijstaande foto’s van sieraden

Vaak zie je in webshops en foldermateriaal strakke vrijstaande foto’s van sieraden terug. Armbanden en kettingen schijnbaar zwevend in het niets, ringen en oorbellen met hun schittering precies op de juiste plek. Niet alleen verkoopt deze manier van productpresentatie goed, ze is ook tijd- en kostenbesparend in vergelijking met sieradenfotografie met model. Door sieraden vrijstaand te fotograferen in de studio kan de potentiële klant het artikel van alle kanten goed bekijken en wordt niet afgeleid door een model of drukke achtergrond.

Sieraden fotografie is een vak apart

Het fotograferen van sieraden is telkens weer een uitdaging die de nodige creativiteit vergt. Naast het feit dat sieradenfotografie een aparte specialisatie vormt binnen de productfotografie, is uitgebreide kennis van Photoshop onontbeerlijk om tot een goed eindresultaat te komen. De belichting van producten speelt bij sieraden een grote rol, waarbij de reflectie van juwelen goed naar voren moet komen maar die van metaal juist geminimaliseerd.

De kracht van een vrijstaand sieraad

Sieraden vrijstaand fotograferen zorgt voor perfecte productfoto’s waarop je alle details tot in de puntjes kunt zien. Het is dan ook geen wonder dat je deze manier van fotograferen zo vaak tegenkomt in folders en online winkels. Met behulp van de juiste belichting en Photoshop worden de sieraden weergegeven in 3D. Schaduw en schitteringen bevinden zich op slimme plekken zodat de klant een goede indruk krijgt van het product. De schoonheid van de sieraden komt zo prachtig tot zijn recht en zal verleiden tot kopen.

Professionele sieradenfotografie verkoopt

In de online winkelwereld zijn goede afbeeldingen een must om succesvol te zijn. Klanten kunnen een product immers niet aanraken en in het echt bekijken, dus de foto’s moeten de werkelijkheid zo perfect mogelijk weergeven. In de sieradenwereld geldt dit wellicht nog sterker dan voor alle andere productfotografie. Van kettingen tot armbanden, de kleinste oorbellen en horloges, ze moeten de klant verleiden tot kopen. Daarnaast helpt de manier waarop de sieraden gefotografeerd worden om een sterk merk te maken van jouw winkel, iets waar Sieraden Fotograaf graag in meedenkt. Zorg ervoor dat je klanten terug komen door te investeren in goede productfotografie, het verdient zich zo terug.

Sieraden Fotograaf is gespecialiseerd in sieradenfotografie en creëert niet alleen perfecte productfoto’s, maar levert ze ook aan in de juiste extensie zodat je ze direct online kunt zetten. Je sieraden mooi vrijstaand in je folder of online shop? Neem dan direct contact op voor meer informatie!

(Visited 319 times, 1 visits today)